آیین افتتاح بوستان نفس ارومیه با مراسم یک نهال یک زندگی و کاشت نهال به یاد و نام اهدا کنندگان عضو

کاشت نهال به یاد و نام اهداکنندگان عضو

مراسم یک نهال یک زندگی صبح دوشنبه 21 اسفند ماه 1402 در محل بوستان نفس واقع در پارک جنگلی ارومیه برگزار گردید .

در این مراسم که با حضور دکتر مهدی زاده شهردار ارومیه ، دکتر حسین پور مشاور عالی ریاست دانشگاه علوم پزشکی ، دکتر شایگان رئیس سازمان سیما منظر و فضای سبز شهرداری ، دکتر تقی زاده بنیانگذار پیوند کلیه در استان ، دکتر مخدومی مسئول واحد فراهم آوری اعضا و نسوج پیوندی دانشگاه ، جمعی از مسئولین شهرداری ، علوم پزشکی و سایر سازمانها و نیز خانواده اهداکنندگان عضو برگزار گردید ، بوستان نفس ارومیه با کاشت نهال به یاد و نام اهداکنندگان عضو افتتاح شد .

صحبت دو خانواده اهدا کننده عضو ، اجرای برنامه های  متنوع موسیقی و سرود از دیگر بخشهای این مراسم بود .